Campings boeren achteruit – vergeet uw reisverzekering niet !

Campings boeren achteruit

Campings boeren achteruit

Niet alleen in Nederland gaat het aantal campingbezoekers gestaag achteruit, ook in België daalt het aantal boekingen. Terwijl in Nederland de oorzaak van de daling bij de campings te wijten zou zijn aan het herstel na de recessie (waardoor duurdere uitstapjes mogelijk zijn), wijten de Belgische uitbaters de daling vooral aan het slechte weer én… aan de ‘crisis’ bij de Nederlanders. Nou moe.

Terwijl de grote daling van Nederlandstalige bezoekers volgens Recread, de beroepsorganisatie van Belgische kampeerondernemers, te wijten zou zijn aan de ‘crisis’ in Nederland, laat het Nederlandse Centraal Bureau voor de Statistiek doodleuk weten dat het net beter gaat in Nederland. Hierdoor kiezen onze Noorderburen duurdere logies kiezen in plaats van een goedkopere camping.

Volgens Recread, de beroepsorganisatie van kampeerondernemers, is alles nog niet verloren, Recread rekent namelijk op mooi weer. En Duiters vinden wel meer de weg naar de Belgische campings nu de Nederlanders het laten afweten.

Indien op wilt campers, is het aangeraden om een reisverzekering af te sluiten. Met een reisverzekering kunt u zich indekken tegen eventuele kosten die zich opeens voor kunnen doen tijdens de vakantie, zoals gestolen bagage, maar ook ongevallen.

Gratis Autozoekertje Plaatsen
Uw Autoverzekering
Nieuws