Tot maand wachten op nieuwe nummerplaat wegens technische problemen – niets aan de hand volgens bevoegd staatssecretaris Melchior ­Wathelet (cdH)

plaques1De Dienst Inschrijving Voertuigen (DIV) kampt opnieuw met serieuze vertragingen door technische problemen die opgedoken zijn de afgelopen weken. Indien men vandaag een nieuwe nummerplaat aanvraagt, duurt het tot een maand op deze ook te ontvangen. De DIV hoopt die vertraging zo snel mogelijk te kunnen inhalen.

De beroepsfederatie van Nederlandstalige verzekeringsmakelaars (FVF) is er alvast niet over te spreken vooral nu dat bevoegd staatssecretaris Melchior ­Wathelet (cdH) net nog in het parlement verklaarde dat bij de DIV de lange wachtrijen verdwenen zijn. De onlineapplicatie WebDIV waarvan zo’n 8000 makelaars en verzekeringsagenten gebruik maken blijkt wel vlot te verlopen maar wie bepaalde documenten persoonlijk bij de DIV moet afgeven is de sigaar en ervaart grote vertragingen.

Indien u eveneens af te rekenen heeft met vertragingen kunt op deze pagina terecht om uw dossier te bekijken of kunt u een mailtje sturen naar help.div@mobilit.fgov.be maar dat mailadres zal intussen ook wel de nodige mail te verwerken krijgen.

Gratis Autozoekertje Plaatsen
Uw Autoverzekering
Nieuws